Konferans " Ayrımcılık, İslamofobi, Entegrasyon ve Ötesi"

Yazıcı-dostu sürüm

Faaliyet Adı: Konferans " İslamofobi, Ayrımcılık, Entegrasyon ve Ötesi" 

Ülke / Şehir: Hollanda / Amsterdam

Yer: Amsterdam Yunus Emre Enstitüsü Konferans Salonu

Tarih: 24.02.2020

Saat: 19:00

Faaliyet Hakkında Kısa Bilgi: Prof. Dr. Bekir Berat Özipek tarafından Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünde " İslamofobi, Ayrımcılık, Entegrasyon ve Ötesi" konulu bir konferans düzenlenecektir.

Giriş ücretsizdir ancak sınırlı kontenjan nedeniyle katılımcıların kesinlikle amsterdam@yee.org.tr adresine e-posta ile katılımlarını bildirmeleri ve konfirmasyon almaları gerekmektedir. Program dili Türkçedir.

Prof. Dr. Bekir Berat Özipek, 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Kamu Yöneti Bölümünden mezun oldu. Doktorasını 2000 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinde tamamlayan Özipek, 2007’de doçent, 2013’te ise profesör unvanını aldı. Sırasıyla Hacettepe, Kırıkkale, Tokat Gaziosmanpaşa ve İstanbul Ticaret üniversitelerinde görev yapmıştır. Ağırlıklı olarak çağdaş siyasi teoriler, insan hakları, akademik özgürlük, ifade özgürlüğü, din ve vicdan özgürlüğü ve azınlık hakları konularında çalışmalar yürüten yazar halen İstanbul Medipol üniversitesi Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi Başkanlığı görevini sürdürmektedir.