Postera për Mësimin e Fjalëve

Postera për Mësimin e Fjalëve

Postera për Mësimin e Fjalëve

Janë dizenjuar 25 postera të mësimit të gjuhës që mund të përdoren për mësimin e fjalëve tematike në mësimdhënien e turqishtes si gjuhë  e huaj.

Temat e materialit që përmban afërsisht 600 fjalë të nivelit A1, janë si mëposhtë:

 

1.    Alfabeti

2.    Shtëpia

3.    Familja

4.    Shkolla

5.    Trupi ynë

6.    Ngjyrat

7.    Kafshët

8.    Transporti

9.    Numrat

10.  Frutat dhe Perimet

11.  Ushqimet dhe Pijet

12.  Veshje dhe Aksesorë

13.  Profesionet

14.  Ndërtesat

15.  Vende dhe Drejtime

16.  Mjedisi dhe Bota

17.  Koha

18.  Ora

19.  Sporti dhe Koha e lirë

20.  Moti

21.  Shëndeti

22.  Puna

23.  Lojrat

24.  Shtete dhe Kombe

25.  Paralajmërime

 

Shënim: Të gjitha të drejtat e posterave i përkasin Institutit Yunus Emre. Mund të përdoren pa bërë ndryshime në to. Përmasat e sugjeruara për botim janë:  50*70 cm’dir.

 

Për shitje: 0 312 309 11 88 / 1059
E-Posta: hacer.afsar@yee.org.tr

 

 

AttachmentSize
Postera për Mësimin e Fjalëve140.43 MB