2018 TYO Öğrencilerimiz Bu Yıl #TürkiyeyiKeşfet Etiketi ile Yarışacak!

Yazıcı-dostu sürüm

Yunus Emre Enstitüsünün her yıl gerçekleştirdiği Türkçe Yaz Okulu kapsamında, bu yıl “Türkiye’yi Keşfet” ismiyle düzenlenecek olan sosyal medya yarışması katılımcılarını bekliyor. 2018 Türkçe Yaz Okulu öğrencileri fotoğraf, video ve metin kategorilerinde Türkiye’de gördüklerini paylaşarak kıyasıya bir yarışın heyecanını yaşayacaklar.

KATILIM KOŞULLARI:

Yarışmaya yalnızca Yunus Emre Enstitüsü kapsamında düzenlenen 2018 Türkçe Yaz Okulu öğrencileri katılabilir.

Yarışma, 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Ödül kazanan eserlerin sahipleri, öğrenci olduklarını belgelemek durumundadırlar.

Siyasi amaçlara hizmet eden, sakıncalı ve zararlı ifadeler içeren, genel ahlak kurallarına uymayan, hakaret içeren ve ne amaçla olursa olsun firma adı kullanılan eserler yarışma dışı kalacaktır.

Yarışmaya başvuru için Yunus Emre Enstitüsü sosyal medya hesaplarını beğenmek ve/veya takip etmek (Facebook: https://www.facebook.com/yeeorgtr, Twitter: https://twitter.com/yeeorgtrhttps://twitter.com/yeeorgtr_EN, Instagram: https://instagram.com/yeeorgtr) zorunludur.

Yarışmaya katılacak eserlerin (fotoğraf, video ve metin), #TürkiyeyiKeşfet etiketiyle belirtilen sosyal medya hesaplarında paylaşılması ve Yunus Emre Enstitüsü @yeeorgtr hesabının etiketlenmesi zorunludur.

#TürkiyeyiKeşfet etiketinin yazılımındaki küçük harf hataları jüri kararıyla kabul edilecektir.

Fotoğraf ve videolar Türkçe Yaz Okulu kapsamında çekilmiş olmalıdır. Aksine davranış kural ihlali sayılır.

Fotoğraf ve videolara renk, keskinlik, toz alma gibi basit işlemler yapılması; kontrast ayarları, kabul edilebilir oranda fotoğrafik müdahaleler kabul edilir. Bu konuda jürinin kanaati esastır.

Katılımcı, internet sitesine yarışma için yüklediği eserlerin tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Gönderilen eserlerin tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntü ve metinlerin olduğu gibi kısmen kullanılması durumunda katılımcı hakkında kural ihlali işlemi uygulanır.

Yarışmaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Türkçe Yaz Okulu öğrencileri yarışmaya 8 Ağustos 2018 saat: 14.00’a kadar katılabilirler.