Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Erdoğan, Malezya'da Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Yazıcı-dostu sürüm

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Kuala Lumpur Yunus Emre Enstitüsünde Türkiye ve Malezya'dan öğrencilerle bir araya geldi.

İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ve Malezya Ulusal Gençlik Konseyi tarafından 6 Aralık 2022 tarihinde organize edilen "Yeni Konjonktürde Asya-Pasifik Ülkeleri ve Malezya Gençliği" konulu program, Bilal Erdoğan ve T.C. Kuala Lumpur Büyükelçisi Emir Salim Yüksel'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kuala Lumpur Yunus Emre Enstitüsünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen program, İslam İşbirliği Gençlik Forumu Başkanı Taha Ayhan ve diğer yetkililerin konuşmalarıyla başladı.

Konuşmaların ardından sahneye davet edilen Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Türkiye ve Malezya arasındaki ilişkiler ile Yunus Emre Enstitüsünün dünya genelinde gerçekleştirdiği faaliyetlere dair değerlendirmelerde bulunduktan sonra katılımcılarla sohbet etti.

“TÜRKİYE İLE MALEZYA ARASINDAKİ İLİŞKİLER DAHA DA İLERİYE TAŞINMALI”

Bilal Erdoğan, özellikle Malezyalı öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği programda, katılımcıların sorularını yanıtlayarak iki ülke arasındaki ilişkilerin bu tür etkinlik ve buluşmalarla daha da ileriye taşınması gerektiğini vurguladı.

Program Kuala Lumpur Yunus Emre Enstitüsü, İslam İşbirliği Gençlik Forumu ve Malezya Ulusal Gençlik Konseyi temsilcileri tarafından Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'a hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.