Evde Kal Zinde Kal!

Yazıcı-dostu sürüm

Yunus Emre Enstitüsü 17 Nisan 2020 Cuma günü, #EvdeKalZindeKal etiketi ile dijital bir program gerçekleştiriyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Yunus Emre Enstitü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş’in yanı sıra 58 ülkeden Enstitü müdürlerinin katılımları ile Enstitünün sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenecek olan programda sporun hayatımızdaki yeri ve önemine dikkat çekilmesi hedefleniyor.

Ünlü sunucu Pelin Çift’in sunuculuğunu üstleneceği program dünya ve Türk sporuna damga vurmuş sporcular ve teknik adamların katılımlarıyla samimi bir sohbet havasında gerçekleşecek.

Dünyaya mâl olmuş sporcuların mesajlarını katılımcılarla buluşturacağı ve karşılıklı moral alışverişinde bulunulacağı programda ayrıca ünlü isimlerle evde sağlıklı kalabilmenin gereği olan egzersizin önemine, nasıl yapılması gerektiği ve bunun sürdürülebilir bir değer olduğuna dikkat çekilecek.

Diğer Etkinlikler

Mogadişu Yunus Emre Enstitüsü (YEE), Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya...

Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının...

Yunus Emre Enstitüsünün katkılarıyla, tarihi yüzyıllar öncesine dayanan ve unutulmaya yüz tutmuş kadim sanat...

Türkiye ve Çin sürdürülebilir enerji alanındaki iş birliği projelerini, Çin Ulusal Enerji Yatırım Kuruluşunun (SPIC) ev...